Zraz sa bude konat 24 - 26. augusta.
POZOR ZMENA! PROSÍM POZORNE PREČÍTAŤ
Medzičasom nastala vo vedení kempu zmena. Takže som sa stretol s novým správcom a nanovo dohodol podmienky zrazu. Viac menej sa vraciame na starý systém. To znamená, že parkovné budem vyberať ja. Cena parkovného:
5€ auto / noc, čiže 10€ za celý zraz. Je jedno koľko osôb bude v aute a koľko stanov si postavíte. Pre drvivú väčšinu by to malo byť lacnejšie ako keby ideme podľa aktuálneho cenníka. Toto parkovné budem vyberať ja! Takže na recepcii poviete že idete na mazda zraz a pustia vás dovnútra.
Cena vjazdu do kempu pre návštevy, čiže pre ľudí čo neostanú spať, je 2€ / auto. Tento poplatok sa bude platiť na recepcii kempu!
Cena za okále ostáva zatiaľ nezmenená, čiže 40€ noc, tak ako je v cenníku.
Čo sa týka organizačných vecí, tak parkovanie bude ako po minulé ročníky. Budeme mať vyhradený priestor za recepciou na lúke v rohu kempu. Plus samozrejme parkovať bude možné aj pri okáloch. Tiež budeme mať vyhradený priestor na druhej kaskáde, asi do polky. Keďže tento rok hlásite viac stanov, tak aby nebol problém sa pomestiť. Pre stanujúcich bude samozrejme k dispozícii spoločné WC a sprchy. Kľúč vám dajú na recepcii. Pozor platí sa záloha 10€ za kľúč! Zálohu vám potom samozrejme vrátia.
Pravidlá zrazu:
- nočný pokoj po 23:00. To znamená hudba primeranej hlasitosti, diskusia bez hulákania atď. Zábava musí byť, ale po 23:00 s rozumom.
- žiadne túrovanie motorov. Vydržte a nechajte si to na letisko
- žiadne zbytočné vozenie sa autom. Vo večerných hodinách budú autá stáť. Okrem prípadov odchodu domov, alebo neskorého príchodu na zraz.
- keď už pôjdete autom, tak rozumne. Dávajte pozor na ľudí, chodte pomaly. Podľa možností neničte trávnik šmykom.
- myslite nato, že sa tam možno budeme chcieť stretnúť aj o rok.
Program zrazu:
Klasika. V piatok príjazd do kempu v ľubovoľnom čase. Na recepcii buď zaplatíte jednorázový vjazd 2€ alebo poviete že idete na mazda zraz a zaplatíte u mňa 5 alebo 10€, podľa počtu nocí. Ja vám na sklo napíšem číslo a zaregistrujem vás. Prosím vyhľadajte ma hneď po príchode a zaplatte. Nech máme organizačné veci čo najskôr z krku. Nerád by som vás naháňal a doprosoval sa o platbu. Nejde o mňa, ale o moju (našu) vizitku u správcu kempu. Kedykoľvek môže prísť pozrieť, zrátať si autá a porovnať platby. Tak nech v tom nemáme bordel.
V sobotu poobede pôjdeme na letisko. Riešime Dlžín. Zatiaľ je to na dobrej ceste, tak dúfam, že sa to podarí. Dáme si nejaké šprintíky. Na slalom asi nebude čas. Ak by nevyšiel Dlžín, tak náhradné letisko Morovno. Po návrate z letiska klasika. Voľná zábava, gril atď.
Pôvodný text momentálne už neplatný:
Tento rok nastane trochu zmena. Na želanie vedenia kempu, výber vstupného a všetky náležitosti okolo ubytovania budú v réžií kempu. To znamená, že ubytovné a parkovné zaplatíte ihneď po príchode do kempu na vrátnici. Kemp vám dá kľúč od chatiek, spŕch atď. a takisto si zabezpečí označenie áut. Pre mňa to má istú výhodu, nakoľko nebudem zaťažený výberom financií a zodpovednosťou za ne. Môžem sa viac venovať vám a tiež si zraz trochu užijem. Nevyhodou je, že doteraz dojednané zvýhodnené ceny už nebudú platné. Takže sa pôjde podľa aktuálneho cenníka kempu. Takisto ubytovanie už nebudem rezervovať ja, ale každý si ho zabezpečí samostatne zaslaním rezervačného mailu do kempu (alebo telefonicky). Aktuálny cenník ako aj kontakt na vedenie kempu nájdete na stránke kempu:
http://www.camping-nrudno.sk/?str=cennik&lang=sk
Pozor! Ubytovanie radím rezervovať čo najskôr. Mobilné domy tento rok nebudú k dispozícií. Prešli do súkromného vlastníctva. Takže ostali len 4 okále.
Dúfam, že vás táto zmena neodradí a uvidíme sa v hojnom počte aj tento rok. Samozrejme túto zmenu som neinicioval ja. Nemal by som problém znova to celé zobrať na svoje plecia, aj keď to bolo pre mňa dosť namáhavé. Ale výhodná cena pre vás by stála zato. Bohužiaľ takto si to vyžiadal samotný "kemp" a tak to budem rešpektovať. Lepšie miesto na zraz po ruke nemám a predsalen N. Rudno už je pre mnohých srdcová záležitosť