Po tom, ako mi auto naposledy prislo od dalsieho kktskeho mechanika vo Velkej Ide pri Kosiciach (menovat zatial nebudem), auto mi niekedy slo na tri valce, niekedy na dva, niekedy skapalo. Kreten nereaguje ani na sms, takze pisem sem. Pardon za slovnik, som s nervami v koncoch.
Menil tesnenie pod hlavou, dal som vymenit rozvody, pumpu a v podstate vsetko okolo, taky velky servis vratane podvozku. Po prevzati auta som si vsimol, ze mi duni do vyfuku pri cca 2500 rpm, to predtym nerobilo, ale ok. Najazdil som asi 200km a zacalo to cukat, vynechavat aj pocas jazdy, ako keby stratilo tah a potom to znova ozilo, v meste na krizovatke zrazu padli otacky na nulu a auto skapalo, ale do pol sekundy samo naskocilo atd. ... Nemam diagnostiku, preto som dal kody vyblikat LEDkou. Vysli mi tri Pxxxx kody, z coho dva sa tykaju lambda sondy (uz mam novu, este nie je namontovana) a jedna "senzora polohy hriadela". Ten je umiestneny v rozdelovaci, samozrejme, stupidny Mazda dizajn narvat vsetko do maleho priestoru - igniter+cievku+senzor, preco nie? OK, tak som vedel, ze budem potrebovat zrejme celu novu cast ignitera so senzorom.
Pred 2 dnami som doslova doskackal na tom japonskom srote po zasahu vidlackeho primitiva domov. Dnes som chcel auto presunut na ine parkovisko (vdaka debilom z EEI, ktori zavadzaju vypalnicke parkovne v metropole Strednej Europy - Kosiciach) a na moje prekvapenie k vsetkym tym s.ackam ohladom tohto auta, nenastartovalo. Ako to prebiehalo?
1. Sadol som dnu, kluc do zapalovania, otocil som, pockal ako vzdy, kym zhasnu kontrolky a siel startovat.
2. Zacal tocit starter, pretocil sa asi 8x.
3. Zrazu nieco cvaklo (ako jemne buchnutie kladivka po kove) a koniec, bez startu, bez zivota (ale s plnou chutou pustit ten zgrep do Hornadu).
4. Rozsvietila sa kontrolka imobilizera! Asi na 6 sekund, svietila a svietila, pricom Svatojanska noc uz bola a potom zhasla.
Kazdy dalsi pokus sa opakovalo to iste, ci uz s alebo bez rozsvietenia kontrolky imobilizera.
Ten sedlak mi vymenil rozdelovac, lebo s tymto problemom som za nim siel (jeden z problemov), ze vynechaval druhy valec. Vraj je vsetko tip top. No tak <> s ryzu je. Proste to auto je mrtve, nejde, robi okrasu parkoviska, kym ho nepodpalim, ale len s tym hovadom vo vnutri, ktoremu som to auto zveril na servis.

Otazka na vas, priatelia, stretli ste sa uz s niecim takym? Je mozne, aby vadny igniter, senzor alebo cokolvek zablokoval start auta? Pripadne nejakym sposobom aktivoval imobilizer, aby auto nestartovalo?
Mam jednoducho stastie .. najprv mi jeden clovek (verim, ze v dobrej viere) dotiahol hlavu "od oka" (lebo machri maju moment v ruke) a tak som musel dat menit tesnenie a opat brusit hlavu (olej v chladiacej a spol) a teraz toto... Kedy zacnem mat stastie na normalnych mechanikov v Kosiciach a okoli?? Je toto stav, kedy este mozem ist spat s vedomim, ze je to zvratitelny stav, alebo tu Fku jednoducho darujem prvemu spoluobcanovi a priplatim 100eur, aby som ho uz v zivote nevidel?
Dakujem za rady a tipy. Este raz pardon za slovnik a styl, ide ma potrhat.